WELKOM BIJ BOOYAH!

Ieder verhaal heeft een begin, een midden en een einde. Na de Dag zonder Magie, het wekken van Mohr en het ontwaken van de God Emperor is het einde van deze Saga in zicht. Zoals ook aangekondigd tijdens het Tijd Uit praatje van afgelopen evenement, zijn we gearriveerd in de End Game, na alle jaren van fantastisch spel en plotlijnen.

Na meer dan 10 jaar aan organisatie en het bouwen van ons verhaal op Protos, dankzij bijzonder goede en waardevolle feedback weten we dat het tijd is deze setting, het regelsysteem en de personages los te laten. We gaan als team ons uiterste best doen om dit crescendo goed af te ronden en de lopende verhalen en plotlijnen samen te laten komen in een mooi einde.

Betekent dat ook dat Booyah! stopt? NEE, zeker niet! Juist niet.

We beschikken over een super gaaf team en fantastische deelnemers. We willen daar met dezelfde liefde en passie mee verder, in een nieuw format, met een nieuw verhaal en een nieuwe setting. Hierin zijn we zeker van plan om te houden wat goed werkt, en gaan we ons inspannen om de zaken aan te pakken die in het huidige systeem eigenlijk al jaren rammelen.

Wat houdt dit concreet in?
Protos zal nog 3 evenementen doorgaan in de huidige configuratie, zodat we het verhaal het einde kunnen geven dat waardig is na de ruim 10 jaar vol passie, enthousiasme, bloed, zweet en tranen die we hier collectief in hebben gestoken. Als afsluiter zullen we nog een 4e evenement organiseren in de vorm van een Epiloog.

Er komt geen nieuw regelsysteem voor Protos. Wel gaan we ons best doen de grootste gaten te (blijven) dichten tussen de evenementen door. We zullen ons ook extra richten om closure voor jou en jouw personage te faciliteren op de best mogelijke manier die wij kunnen. Help ons hierin door jouw lopende plotlijnen en ideeën te (blijven) mailen in je uitcheck-mail. Dus:

  1. Zomer 2024
  2. Winter 2024
  3. Lente 2025

Zomer 2025 → Epiloog 2027 → New Booyah!

De rest van 2025 en 2026 gaan we onze tijd investeren in het creëren van de nieuwe setting, waarin we ons enthousiasme, kennis en ervaring gaan inzetten om een volledig nieuwe LARP te bouwen. We hebben daarin ruimte voor een aantal nieuwe SL en organiserende personen. Lijkt je dat wat? Kom een keertje babbelen.

In 2026 organiseren we dus geen grote LARP evenementen, maar wellicht wel playtests, oneshots of een Booyah! BBQ. In 2027 gaan we verder met iets nieuws, maar het motto van Booyah! blijft: Spelen met je kadaver!

Met erg veel zin in de komende knal-evenementen en de warmst mogelijke groeten, Team Booyah!

Ons credo is: SPELEN MET JE KADAVER!
Wees trouw aan je karakter. Butsen of even een ritueeltje doen, is niet altijd de oplossing van het plot. Het belangrijkste is dat je doet wat logisch is voor je karakter. Acties en beslissingen die je maakt hebben consequenties; Als je een geliefde koning vermoord komen zijn dienaren wraak nemen, maar als je een dorp red van een woest monster zal de lokale bevolking je eeuwig dankbaar zijn, consequenties gaan zéker beide kanten op!

Voor meer uitleg willen wij verwijzen naar Setting.
We hebben veel zin in de komende jaren met veel ideeën en nog meer chaos. Verder valt er alleen nog maar te zeggen :
SPELEN MET JE KADAVER.