WELKOM BIJ BOOYAH!

Booyah is ontstaan in de gedachten van Arnold en Bram, een boel gezelligheid en vele Duvels.
Resultaat na bespreking is dat er 19 regels op papier zijn terecht gekomen, waaruit uiteindelijk een regelsysteem en een setting is ontstaan van Booyah.

De spelwereld en het spel zijn voornamelijk te bestempelen als een “SandBox”
Je kunt net zo veel doen of laten in de spelwereld als je zelf wilt, maar elke actie heeft een reactie. De kans is dus reëel dat als je sneeuwballen naar de top blijft gooien dat de lawine niet lang op zich zal laten wachten… Graaf je daarentegen een diepe sneeuwgeul en bouw je een hoge muur dan ervaar je dus weinig tot geen nadelen van de lawine.
Het is wat je er van maakt… Of hoeveel sneeuwballen diegene naast je gooit.

Het verhaal en de plot-lijnen zijn voornamelijk gericht op het “Helden Epos” aspect van LARP. Hoog tempo en harde gevechten wisselen “cloak & dagger” en intriges af al naar gelang het spel gespeeld wordt.

Dit is niet een setting om rustig in een hoekje te BBQen, “Do Stuff, or Stuff does You!”
Wij combineren een bestaande spelwereld met alle mogelijkheden van een open setting.
Dit houdt in dat je een lid van één van de vele diverse volkeren kan spelen die op Protos wonen. Hoewel hier bepaalde culturele dingen aan vastzitten, is er redelijk veel ruimte om hier met je karakter een eigen draai aan te geven. Wij staan open voor communicatie.
Stel je hebt altijd iets “Speciaals” willen spelen, maar je loopt vaak tegen een “Past eigenlijk niet in de setting”, “Dat past niet in onze wereld” of iets dergelijks aan. Als Summon kun je bij ons spelen wat je maar wilt.
“Ook een reeds bestaand personage? Ja zeker, met 25xp
“Ook een God?” Ja zeker, met 25xp
Het is geheel aan jou om je karakter te besluiten en uit te spelen.
Bij twijfel mag je contact op nemen met de Spelleiding: sl.booyah@gmail.com
Als we een persoonlijke achtergrond van je karakter hebben trachten we daar zoveel mogelijk gebruik van te maken voor persoonlijk spel.
Karakter Motivatie is één van onze grootste focus punten, hoe meer we van je weten, hoe meer we voor je kunnen betekenen.
Help ons jou te helpen.
Wij trachten op Booyah! spel te faciliteren dat aansluit op je karakter en we proberen op emotioneel vlak en fysiek vlak nét dat stapje verder te gaan.
De setting is CVC (Character VS Character) zo doende proberen we het verschil tussen NPC en PC zo klein mogelijk te houden.
Ons credo is: SPELEN MET JE KADAVER!
Wees trouw aan je karakter. Butsen of even een ritueeltje doen, is niet altijd de oplossing van het plot. Het belangrijkste is dat je doet wat logisch is voor je karakter. Acties en beslissingen die je maakt hebben consequenties; Als je een geliefde koning vermoord komen zijn dienaren wraak nemen, maar als je een dorp red van een woest monster zal de lokale bevolking je eeuwig dankbaar zijn, consequenties gaan zéker beide kanten op!

Voor meer uitleg willen wij verwijzen naar Setting.
We hebben veel zin in de komende jaren met veel ideeën en nog meer chaos. Verder valt er alleen nog maar te zeggen :
SPELEN MET JE KADAVER.