Het was echt super! In de voorbereiding was het contact helder open en snel. De lokatie was goed bereikbaar en mooi.
En ondanks dat door fouten van derden bepaalde dingen anders liepen heeft het feest er geenszins onder geleden.
Het verhaal pakte de kinderen en het vechten was geweldig.
Het was de volgende dag ook het gesprek op school.
Ook als je naar veiligheid en materiaal kijkt is alles dik in orde.
Het eten was lekker, goede kwaliteit en meer dan genoeg. De kinderen vonden het heel leuk om middeleeuws te BBQ-en. Het was een fijne kennismaking voor de kinderen met LARP en voor ons een feest van herkenning.
Kort gezegd wij raden het iedereen aan.
-Moeder voor LARP kinderfeest-
 

Voor een video van RTL (online) had ik met spoed iemand nodig die een leuke LARP-workshop wilde geven. Ik plaatste een oproep en kreeg een berichtje van Arnold. Hij heeft ontzettend veel ervaring en het kon ook niet anders dan dat het een groot succes was. De presentator Rijk Hofman en de gast Emma Wortelboer hebben het als superleuk ervaren. Ze hadden het nog nooit gedaan en Arnold wist het op een hele toegankelijke manier te brengen. Ik ben mega blij dat Arnold op zo’n korte termijn bereid was deze workshop te geven en ik kan hem zeker aan iedereen aanraden.

Voor een indruk van de workshop bekijk dan deze video: https://www.youtube.com/watch?v=q4aglGLHvpI

-RTL Nederland-

Samen met een groep van 9 vrienden wilde we graag een keer gaan larpen. Zelf hadden we totaal geen ervaring of kenden we mensen die het deden. Bij toeval zijn we beland bij Booyah. Na heel vriendelijk contact te hebben gehad, hebben we samen met ze een dagje mogen LARPen en wat was het een bijzondere ervaring. Er zat veel meer achter dan we op het begin dachten. Als NPC (voor ons ook een nieuw begrip) hebben we ons de hele dag vermaakt. Voordat we een prachtig kostuum als ‘Guardians van het licht’ kregen, kregen we eerst uitleg over hoe de wapens te gebruiken, te vechten, hitpoints, magic (zoals: ‘FIREBREATH’) en ga zo maar door. Daarna hebben we eerst een betoverende Dungeon in het midden van het bos gemaakt. Na een epische ophanging waar wij als 9 sterke Guardians stonden te verdedigen, hebben we ook nog even dorpelingen mogen spelen als NPC. Het was een ervaring om nooit te vergeten.

-Studentengroep-